ENERGIE VERDE

HomeENERGIE VERDE
ENERGIE VERDE

"Energie verde" este un termen care se referă la surse de energie regenerabila si nepoluantă.

Prin partenerii nostrii oferim solutii individuale cu sisteme eficiente pentru orice domeniu de aplicare si pentru toate sursele de energie.

Astfel, prin tehnologia deja existenta obiectivele fixate de Comunitatea Europeana pentru anul 2020 pot fi realizate: Protectia climei; Eficentizarea resurselor; Asigurarea locului cu o economie de 40% pentru combustibili fosili si o reducere a emisiilor de CO2 cu o treime.

„Eficienta inseamna economie de energie si o calitate ridicata de viata”

Protectia mediului este o preocupare pentru noi toti si din acest motiv, s-a investit in cea mai avansata tehnologie din domeniu.

Inovatiile cele mai importante sunt ascunse in ceea ce ne incojoara in viata de zi cu zi . De exemplu, aerul care este bogat in caldura, reprezinta energie gratuita si regenerabila provenita direct din natura .

 

Ariston prezinta ”Gama NOUS” – incalzitoare de apa cu pompa de caldura , care  reuseste sa extraga din aer aceasta energie ecologica si sa o utilizeze pentru incalzirea apei menajere. In acest mod, consumul de energie electrica scade si confortul dumneavoastra este garantat in timp ce mediul inconjurator este protejat.

O reducere vizibila si reala la factura de energie electrica.

2
icon

Calitate garantata

Toate lucrarile vin cu garantie astfel incat siguranta clientului este garantata.
icon

EXPERIENTA

Avem o experienta de peste 6 ani in domeniu si ne pregatim profesional continuu, tocmai pentru a putea oferi clientilor nostri servicii profesionale de calitate.
icon

Personal calificat

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.
icon

MATERIALE SUPERIOARE

Obiectivul prioritar al firmei îl constituie calitatea lucrarilor, de accea folosim doar materiale si accesorii de calitate superioara.

Meet Our Specialists

John Doe

Programmer

John Doe

Programmer

John Doe

Programmer

John Doe

Programmer

Va rugam sa ne contactati

pentru o cotatie de pret, intrebari sau nelamuriri.

0232 255 588 Sau Contacteaza-ne!

Created by: DesignArc