Services

HomeServices
Over 25 Years of Expertise in Plumbing

We are small group of plumbers and construction workers. We can help you with plumbing problems and any other service related to plumbing.

Plumbing is any system that conveys fluids for a wide range of applications. Heating and cooling, waste removal, and potable water delivery are among the most common uses for plumbing however plumbing’s not limited to these applications. Plumbing utilizes pipes, valves, plumbing fixtures, tanks, and other apparatuses to convey fluids. Trades that work with plumbing such as boilermakers, plumbers, and pipefitters are referred to the plumbing trade.

Services that we offers

  • INSTALARI/MONTARE
  • INCALZIRE
  • VENTILATIE SI CLIMATIZARE
  • INSTALATII SANITARE
  • REPARARE SI INTRETINERE
  • ENERGIA VERDE

Oferim solutii individuale cu sisteme eficiente pentru toate sursele de energie in ceea ce priveste lucrarile de instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii termice si climatizare.

Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE se afla la dispozitia DVS. pentru a executa lucrari atat de instalatii sanitare cat si pentru instalatii termice pentru persoane fizice, juridice lucrari de mici dimensiuni dar si de mare amploare… mai multe detalii

Mai multe detalii

2

 

Pentru ca noi stim de grija d-voastra pentru facturile de la întreţinere şi pentru ca protejarea mediului ne preocupă  din ce in ce mai mult, sunt-em  interesati de consumul de energie necesar pentru încălzirea şi producerea apei calde, drept pentru care oferim soluţii optime  care sa asigure o economie de peste 35% la consumul de gaze naturale  si enegie.

2

 

Montarea aparatului de aer conditionat difera de la model la model, dar noi suntem echipati pentru toate situatiile. Montam atat aparate de aer conditionat pentru acasa, cat si pentru birou sau hale industriale, dar nu numai.

Mai multe detalii

2

 

Lucrările proiectate/executate şi echipamentele comercializate de către compania noastră satisfac orice cerinta din domeniul instalaţiilor în construcţii. Din faza de proiectare, execuţie, montaj şi până la punerea în funcţiune, întreţinerea în garanţie şi post-garanţie, se respectă cele mai ridicate standarde calitative.

Mai multe detalii

2

 

Executam lucrari de reparare si intretinere la instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat.  Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.

Toate lucrarile vin cu garantie astfel incat siguranta clientului este garantata.

Mai multe detalii

2

 

Prin partenerii nostrii oferim solutii individuale cu sisteme eficiente pentru orice domeniu de aplicare si pentru toate sursele de energie. Protectia mediului este o preocupare pentru noi toti si din acest motiv, s-a investit in cea mai avansata tehnologie din domeniu.

Mai multe detalii

2

Why Choose Us

24/7 availality

Dedicated team

G uranteed satisfaction

Free Estimate

Emergency Leaks & Pipe Bursts

If you have an emergency plumbing need, simply call our 24 hour emergecny plumbing

01723873549 OR Contact Us

Created by: DesignArc