INSTALARE/MONTARE

HomeINSTALARE/MONTARE
INSTALARI/MONTARI

Firma autorizata ISCIR, asiguram montaj si instalare pentru diferite solutii si aparate de climatizare sau incalzire.

Oferim solutii individuale cu sisteme eficiente pentru toate sursele de energie in ceea ce priveste lucrarile de instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii termice si climatizare.

Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE se afla la dispozitia DVS. pentru a executa lucrari atat de instalatii sanitare cat si pentru instalatii termice pentru persoane fizice, juridice lucrari de mici dimensiuni dar si de mare amploare.

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte. Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor. Recunoastem importanta calitatii lucrarilor in domeniul instalatiilor sanitare,termice si de gaze astfel folosim materiale dintre cele mai bune, cum ar fi: tevi din cupru, otel, fonta ductila, polietilena, polipropilena, pvc sau pafsin.

INCALZIRE

Rezidential

Pentru ca noi stim de grija d-voastra pentru facturile de la întreţinere şi pentru ca protejarea mediului ne preocupă  din ce in ce mai mult, sunt-em  interesati de consumul de energie necesar pentru încălzirea şi producerea apei calde, drept pentru care oferim soluţii optime  care sa asigure o economie de peste 35% la consumul de gaze naturale  si enegie.

Sistemul de încălzire economic este complex. Iata cateva solutii:

Agentul termic poate fi realizat prin utilizarea unei centrale termice in condesatie cu functionare la temperatura  joasa, în combinaţie cu încălzirea prin pardoseală şi aportul de la panourile solare, se obţine o economie de până la 40% la consumul de gaze naturale. Iar montarea termostatului de ambianta  ajuta la reglarea temperaturii dorite si implicit se va obtine si economie de energie.

Ridicarea temperaturii în camere se realizează exclusiv prin intermediul încălzirii prin pardoseală, folosind un sistem complet Rehau, asigurand un confort sporit, oferind o temperatura uniforma in toata incaperea.

Putem realiza astfel, agentul termic prin folosirea unei centrale termice murale, ajutata de panouri solare  iar printr-un  sistem solar cu circulatie fortata si rezervor integrat cu serpentina dubla pentru prepararea apei calde menajere .

INDUSTRIAL

Montajul instalatiilor de incalzire face si el parte din serviciile oferite de noi. Cand vine vorba montajul instalatiilor de incalzire ne pricepem atat la cele electrice cat si cele cu agent termic. Deasemenea montam si incalzire in pardoseala.

VENTILATIE SI CLIMATIZARE

Montaj aer conditionat pentru urmatoarle tipuri de aparate:

  • aer conditionat split
  • aer conditionat inverter
  • aer condtionat dublu split
  • chilere

Rezidential

Montarea aparatului de aer conditionat difera de la model la model, dar noi suntem echipati pentru toate situatiile. Montam atat aparate de aer conditionat pentru acasa, cat si pentru birou sau hale industriale, dar nu numai.

INDUSTRIAL

Montarea aparatelor de aer conditionat industrial necesita putin mai multa atentie si poate fi dificil de montat uneori, de aceea noi va sfatuim sa lasati profesionisti sa se ocupe de montarea aparatului de aer conditionat.

Climatizarea sau refrigerarea depozitelor de marfa poate juca un rol important intr-o afacere dar in acelasi timp trebuie tinut cont de costurile legate de necesitatea energetica a aparatelor de aer conditionat.

Atunci cand efectuam un montaj de aer conditionat industrial de mare precizie trebuie sa optimizam aceste aparate de aer conditionat in functie de pierderile de caldura aferente locatiei.

INSTALATII SANITARE, GAZE NATURALE

Rezidential & Industrial

Lucrările proiectate/executate şi echipamentele comercializate de către compania noastră satisfac orice cerinta din domeniul instalaţiilor în construcţii. Din faza de proiectare, execuţie, montaj şi până la punerea în funcţiune, întreţinerea în garanţie şi post-garanţie, se respectă cele mai ridicate standarde calitative.

2
icon

Calitate garantata

Toate lucrarile vin cu garantie astfel incat siguranta clientului este garantata.
icon

EXPERIENTA

Avem o experienta de peste 6 ani in domeniu si ne pregatim profesional continuu, tocmai pentru a putea oferi clientilor nostri servicii profesionale de calitate.
icon

Personal calificat

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.
icon

MATERIALE SUPERIOARE

Obiectivul prioritar al firmei îl constituie calitatea lucrarilor, de accea folosim doar materiale si accesorii de calitate superioara.

Meet Our Specialists

John Doe

Programmer

John Doe

Programmer

John Doe

Programmer

John Doe

Programmer

Va rugam sa ne contactati

pentru o cotatie de pret, intrebari sau nelamuriri.

0232 255 588 Sau Contacteaza-ne!

Created by: DesignArc